Onze feestwinkel

Onze feestwinkel in Lelystad

Bij De Feesthoek kunt u terecht voor alles voor uw feest! Of u nu op zoek bent naar versiering zoals ballonnen, slingers, kaarsjes of deurborden, naar een origineel cadeau of naar een outfit of accessoires om naar een feest te gaan, bij ons bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons ook heliumballonnen kopen of laten vullen. Ook kunt u uw cadeau of geld laten verpakken in een cadeauballon.

Onze feestwinkel in Lelystad

Kroonpassage 5
8232 VP Lelystad
0320-232214 of 06-50295556

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 10.00 tot 17:30 uur
Vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 16.45 uur
Zondag: Gesloten

Ons assortiment

Onze versiering richt zich op veel gelegenheden zoals: gender reveal, geboorte en babyshower, trouwen en echtvereniging, leeftijden, Sweet 16, Abraham en Sarah en diverse versiering in 1 kleur.

Cadeauartikelen hebben wij ook veelal gericht op leeftijden en daarnaast hebben wij ook een assortiment cadeauartikelen met een knipoog. Sinds enige tijd kunnen wij ook uw cadeau personaliseren, bijvoorbeeld door uw eigen tekst op een t-shirt of ballon te maken, maar u kunt ook uw eigen artikel aanleveren om te laten bedrukken.

Heeft u een feest met een dresscode? Ook dan hebben wij de oplossing voor u! U kunt bij ons feestkleding kopen, maar houdt u liever uw eigen kleding aan dan kunt u uw outfit toch aanpassen voor het feest met de accessoires die wij hebben. Denk daarbij aan brillen, pruiken, kettingen, lenzen en schmink.

Thema’s waar wij kleding en accessoires voor hebben zijn onder andere: Jaren ’20 tot en met ’90 zoals discokleding, hippiekleding en Rock ‘n Roll, piraten, cowboys en indianen, Halloween, Oktoberfest, dierenpakken, vrijgezellenfeesten en nog veel meer!

0