Door wie wordt u geholpen bij De Feesthoek?

Het team van De Feesthoek bestaat uit Ger, Annie en Sarina Kist en Jennifer van ’t Hoenderdaal.

Ger is de oprichter en heeft in 1993 de eerste winkel van De Feesthoek in Almere geopend. Omdat hij na het openen van De Feesthoek in Almere de smaak te pakken had zijn er in de loop der jaren meer winkels bij gekomen.
Veel mensen in Almere kennen Ger als ‘De ballonnenman’ omdat hij degene is die binnen ons bedrijf alle ballondecoraties verzorgd. Van het plaatsen van een ballonnenboog tot het aankleden van de ZiggoDome: Ger draait zijn hand er niet voor om. Maar ook als je even zin hebt om een kletspraatje te maken ben je bij Ger aan het juiste adres. Ger staat vaak in Almere in de winkel, tenminste als hij niet op pad is voor een ballondecoratie.

Annie is de vrouw van Ger en is er bijgekomen toen Ger De Feesthoek wilde uitbreiden. Zij is begonnen in Harderwijk en heeft vervolgens Lelystad gerund. In Lelystad staat zij nog steeds twee dagen per week en de rest van de week werkt zij in Almere. Annie is verreweg de creatiefste van ons bedrijf. Alle bedrukkingen en Gender Reveal dozen en ballonnen worden door haar ontworpen. Zelfs als je zelf niet zo goed weet wat je wilt, zorgt Annie er voor dat je uiteindelijk precies krijgt wat je in gedachten had.

Sarina is de dochter van Ger en Annie en werkt al vanaf jongs af aan mee in de winkel en is er als het ware ingegroeid. Daardoor is zij ook een beetje het manusje van alles. Zo gaat zij mee met Ger als er een grote ballondecoratie gedaan moet worden, werkt zij in Almere en Lelystad en is ze verantwoordelijk voor de website en webshop.

Jennifer werkt ruim tien jaar bij De Feesthoek en is inmiddels onderdeel van onze familie geworden. Wij zouden Jennifer niet willen missen en de klanten ook zeker niet. Zij zorgt ervoor dat de winkel in Lelystad er altijd picobello uitziet en werkt daarnaast mee aan de webshop. Bijna alle artikelen die in onze webshop staan zijn door Jennifer toegevoegd.

Onze werkwijze

Met wie van ons team je ook in contact komt, we hebben allemaal hetzelfde motto: Ervoor zorgen dat de klant met een tevreden gevoel de winkel uitloopt. Klantvriendelijkheid is namelijk het kenmerk wat wij allemaal bezitten. Wij zijn geïnteresseerd in onze klanten en voor ons is het belangrijk dat klanten zich gewenst voelen als ze bij ons binnen komen.

Ook voor advies en hulp kun je bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je het beste advies te geven voor elke gelegenheid. We luisteren goed naar jouw wensen en komen met de best mogelijke oplossingen. Ook over dingen waar je zelf nog niet over nagedacht had, hebben wij al wel nagedacht. Deze kennis delen we met je zodat je tevreden bij ons de deur uit gaat.

De geschiedenis

De Feesthoek is een familiebedrijf wat in 1993 opgericht is. Het idee van het opzetten van een feestwinkel kwam van Ger, toen hij met zijn gezin naar Almere ging verhuizen. Nadat hij jarenlang een succesvolle kroeg in Amsterdam had gehad (Little Donkey) zocht hij naar een nieuwe uitdaging. Omdat hij het zelf altijd lastig vond om leuke versiering te krijgen besloot hij om een feestwinkel te beginnen. Het eerste filiaal werd in november 1993 geopend op hoek van de Zadelmakerstraat in Almere, vandaar ook de naam De Feesthoek!

Na een paar jaar wilde Ger graag uitbreiden en kwam Annie erbij in het bedrijf. De volgende winkel werd geopend in de Bruggestraat in Harderwijk. Niet helemaal op een hoek van een straat, maar wel op de hoek naast een steegje. In principe runde Ger het filiaal in Almere en Annie het filiaal in Harderwijk. Omdat het teveel was om het met z’n tweeën te doen werd er in elk filiaal ook een medewerker aangenomen. Kort na de opening van het filiaal in Harderwijk kregen wij de kans om een cadeauwinkel in Lelystad over te nemen. Dit was een kans die we niet wilden laten lopen dus werd het derde filiaal van De Feesthoek in de Kroonpassage in Lelystad geopend. De cadeauwinkel die het was voordat het  door ons werd overgenomen, verkocht ook wenskaarten. In eerste instantie wilden wij geen wenskaarten verkopen, maar uiteindelijk heeft onze werkneemster (die daarvoor al bij de cadeauwinkel werkte) er toch voor gezorgd dat we dat wel bleven doen.

In de tussentijd was Sarina al bij het bedrijf begonnen met werken als zaterdaghulp. De ene keer ging zij mee naar Almere en de andere keer weer naar Harderwijk of Lelystad. De volgende stap zou zijn om een eigen filiaal te runnen. Dat werd het filiaal wat we in de Laanstraat in Baarn hebben geopend.

Het assortiment van de winkels werd steeds verder uitgebreid en naast de verkoop van feestartikelen, cadeauartikelen, wenskaarten en verkleedaccessoires werd het ook mogelijk om  ballondecoraties door ons te laten uitvoeren. Ger was in Almere al begonnen met kleine decoraties zoals ballonnenbogen, ballonpilaren en heliumtrossen, maar dat werd steeds verder uitgebreid.

Wij hebben onze filialen in Harderwijk en Baarn verkocht aan onze medewerkers, omdat wij ons meer wilden richten op de provincie Flevoland. In Almere zijn wij inmiddels vier keer verhuisd. Drie keer binnen de Zadelmakerstraat en de laatste keer naar de Markerkant. In het pand op de Markerkant hadden wij al sinds 2015 de kledingverhuur gevestigd. Omdat wij ons meer wilden gaan richten op de ballondecoraties hebben wij in februari 2018 onze winkel in de Zadelmakerstraat verkocht.