Gender Reveal!

Zijn jullie op zoek naar een originele manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken? Denk dan eens aan ballonnen! Wij hebben verschillende mogelijkheden om bekend te maken of jullie een zoon of dochter krijgen. Zo wordt een Gender Reveal pas echt een feestje!

Ballonnen met confetti en ballonnetjes

Een kamer met mensen die vol verwachting en spanning uitkijken naar het moment waarop jullie bekend maken of jullie een zoon of dochter krijgen! De zwarte ballon hangt in de kamer en het enige wat jullie nu nog moeten doen is de ballon lek prikken. Op het moment dat de ballon knalt en er blauwe of roze confetti en kleine ballonnetjes naar beneden vallen weet iedereen of het een jongen of meisje wordt!
Wij hebben verschillende maten ballonnen en verschillende opdrukken om uit te kiezen. Ook kunnen jullie kiezen om de ballonnen met lucht of helium te laten vullen. Onder aan deze pagina vinden jullie de prijslijst.

Gender Reveal ballonnen kunnen telefonisch of per mail besteld worden en worden in principe niet bezorgd.

Sssst…

Willen jullie zelf ook nog niet weten wat het geslacht van jullie kindje is? Geen probleem. Jullie geven gewoon de envelop met daarin het geslacht van jullie kindje aan ons en wij zorgen voor de juiste kleur confetti en ballonnen! Our lips are sealed ;) Het is ook mogelijk dat jullie verloskundige telefonisch of via de mail contact met ons opneemt.