Heliumballonnen

Gevulde ballonnen bestellen

Wilt u gevulde heliumballonnen bestellen? Bij De Feesthoek kunt u kiezen uit een groot assortiment aan gevulde ballonnen. Deze leveren wij in verschillende soorten, maten en kleuren.

Heliumballonnen kopen

Bent u op zoek naar heliumballonnen? De Feesthoek biedt een ruim assortiment aan gevulde ballonnen in allerlei soorten, maten en kleuren. Onze prijzen voor gevulde heliumballonnen zijn de goedkoopste in Lelystad! Daarnaast verkopen wij ook gevulde latexballonnen en folieballonnen.

Heliumballonnen

Een normale latexballon met helium inclusief ballon en lint kost € 1,70. (wij zijn de goedkoopste met onze heliumballonnen in Lelystad!) Deze ballon blijft 8 tot 14 uur zweven. Het is ook mogelijk om de levensduur van de heliumballon te verlengen door het toevoegen van een coating, deze coating kost € 0,20 per ballon extra. Met deze coating garanderen wij dat de ballon minimaal 36 uur blijft zweven. Echter is de ervaring van de meeste klanten dat de ballonnen soms wel tot 2 weken blijven zweven.

Folieballonnen

Wij vullen ook folieballonnen met helium. De prijzen variëren van € 3,00 tot € 25,00 per ballon, exclusief de folieballon. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van de standaard formaten van onze folieballonnen, voor andere formaten hebben wij aangepaste prijzen:

  • Folieballonnen van 45 cm € 3,00
  • Folieballonnen van 45 cm tot en met 70 cm € 4,50
  • Folieballonnen van 70 cm tot en met 100 cm € 6,00
  • Foliecijfers en letters van 80 cm tot en met 100 cm € 6,00
    In onze webshop en winkel hebben wij veel verschillende soorten folieballonnen.
0