Heliumballonnen

Gevulde ballonnen bestellen

Wilt u gevulde heliumballonnen bestellen? Bij De Feesthoek kunt u kiezen uit een groot assortiment aan gevulde ballonnen. Deze leveren wij in verschillende soorten, maten en kleuren.

Heliumballonnen kopen

Bent u op zoek naar heliumballonnen? De Feesthoek biedt een ruim assortiment aan gevulde ballonnen in allerlei soorten, maten en kleuren. Onze prijzen voor gevulde heliumballonnen zijn de goedkoopste in Lelystad! Daarnaast verkopen wij ook gevulde latexballonnen en folieballonnen.

Heliumballonnen

Een normale latexballon met helium inclusief ballon en lint kost € 1,70. (wij zijn de goedkoopste met onze heliumballonnen in Lelystad!) Deze ballon blijft 8 tot 14 uur zweven. Het is ook mogelijk om de levensduur van de heliumballon te verlengen door het toevoegen van een coating, deze coating kost € 0,20 per ballon extra. Met deze coating garanderen wij dat de ballon minimaal 36 uur blijft zweven. Echter is de ervaring van de meeste klanten dat de ballonnen soms wel tot 2 weken blijven zweven.

Folieballonnen

Wij vullen ook folieballonnen met helium. De prijzen variëren van € 3,00 tot € 25,00 per ballon, exclusief de folieballon. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van de standaard formaten van onze folieballonnen, voor andere formaten hebben wij aangepaste prijzen:

  • Folieballonnen van 45 cm € 3,00
  • Folieballonnen van 45 cm tot en met 70 cm € 4,50
  • Folieballonnen van 70 cm tot en met 100 cm € 6,00
  • Foliecijfers en letters van 80 cm tot en met 100 cm € 6,00
    In onze webshop en winkel hebben wij veel verschillende soorten folieballonnen.

Heliumtank kopen of huren

Voor het zelf vullen van uw ballonnen met helium bieden wij 2 mogelijkheden: een heliumtank huren of een heliumtank kopen. Wij hebben verschillende mogelijkheden die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet. Belangrijk om te weten is dat de verhuur heliumtanks altijd een aantal dagen van tevoren bij ons besteld moeten worden. Ook zit er op onze verhuurtanks een borg van € 100,- die u contant mee moet nemen en vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs. De kooptanks zijn wegwerptanks en kunt u niet bij ons terugbrengen.

  • Heliumtank 5 liter huur voor ongeveer 80 ballonnen* € 65,-
  • Heliumtank 11 liter huur voor ongeveer 150 ballonnen* € 95,-
  • Heliumtank koop voor ongeveer 30 ballonnen**
  • Heliumtank koop voor ongeveer 50 ballonnen**

* Op basis van 12 inch (30cm) ballonnen

** Op basis van 9 inch (22 cm) ballonnen

Eigen ballonnen laten vullen

Mocht u al ballonnen gekocht hebben dan kunt u ook bij ons de ballonnen laten vullen met helium, dit geldt zowel voor latexballonnen als folieballonnen. Voor de precieze prijzen moeten wij altijd de ballon zien, maar globaal zijn de prijzen voor latexballonnen vanaf € 1,40, voor folieballonnen gelden dezelfde prijzen als voor onze eigen ballonnen. Wij willen u er wel op attent maken dat wij niet alle ballonnen kunnen blazen.

Sommige ballonnen zijn van een dusdanige kwaliteit dat wij ervoor kiezen om deze niet op te blazen omdat de kans dat ze knallen of niet omhoog gaan te groot is. Ook kunnen wij niet alle folieballonnen opblazen omdat de ingang waar wij onze pomp in moeten doen niet altijd groot genoeg is voor onze pomp.

Ook geldt voor eigen meegebrachte ballonnen een eigen risico, u betaalt van tevoren en mocht de ballon knallen of niet gaan zweven dan kunnen wij daar helaas niets aan doen. Dit moeten wij helaas doen omdat wij niet altijd de kwaliteit van ballonnen die ergens anders gekocht zijn kunnen inschatten. Uiteraard proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren hierin.

0