Assortiment De Feesthoek

In onze winkel kunt u terecht voor alles op het gebied van feestartikelen. Ballonnen, slingers, lenzen, cadeauartikelen, kleding (zowel verkoop als verhuur), accessoires, maskers en schmink zijn artikelen die wij verkopen.
Wij breiden ons assortiment ook continu verder uit!

Ballonnen en decoraties

Wij bieden een groot assortiment ballonnen aan waarbij het ook mogelijk is om deze met helium te laten vullen, meer informatie over heliumballonnen vindt u hier.

Schmink

Een apart onderdeel van ons assortiment is de schmink. Wij zijn officiële dealer van het merk Grimas. Dit is een merk wat professionele schmink levert en waardoor wij ten allen tijde de kwaliteit van de schmink kunnen garanderen.
Bekijk hier ons schmink assortiment

Wenskaarten en cadeauartikelen

In ons filiaal in Lelystad vindt u een uitgebreid assortiment wenskaarten en cadeauartikelen. Ook daarin proberen wij ons te onderscheiden van andere aanbieders door zorgvuldig ons assortiment samen te stellen. De cadeauartikelen zijn veelal met een knipoog.

Om een cadeau of geld origineel te verpakken bieden wij cadeauballonnen aan. Dit is een ballon waar wij naast uw cadeautje of geld kleine ballonnetjes, confetti en serpentine in doen en vervolgens aan de buitenkant versieren met kleine ballonnetjes en lint. Altijd een eyecatcher op feesten en weer is iets anders dan een enveloppe.

Wij kunnen ook een gepersonaliseerd cadeau voor u maken. Voor meer mogelijkheden daarin kunt u contact met ons opnemen.

Verjaardagen en huwelijk

Versiering voor thema’s zoals verjaardagen, Abraham en Sarah, geboorte, huwelijk en kinderverjaardagen maken ons de feestspecialist bij uitstek.  Voor kinderverjaardagen hebben wij uitgebreide keus uit verschillende thema’s die wij  continue aanpassen op de actualiteit. Zo hebben wij onder andere Cars, Spiderman, Minnie en Mickey Mouse, Tinkerbell en Paw Patrol in ons assortiment. In onze webshop kunt u een idee krijgen van ons assortiment en de producten direct online bestellen. In onze winkel is ons assortiment nog uitgebreider.

Themafeesten

Zo veel meer dan vroeger worden er nu themafeesten georganiseerd waarbij de gast verwacht wordt in de gevraagde stijl te komen. Daar bieden wij naast onze kledingverhuur ook kleding verkoop aan voor kinderen en volwassenen. Vindt u een hele outfit iets te veel van het goede? Dan bieden wij ook talloze accessoires aan die u aan de stijl aanpast. Zo hebben wij verschillende soorten pruiken, brillen, hoeden, stropdassen, vlinderdasjes, oogmaskers en maskers om toch leuk op het feest te verschijnen. Ook andere accessoires vindt u bij ons in de winkel.

Voor de kinderen kunt u denken aan accessoires en kleding op het gebied van Cowboy, indiaan, piraat, prinses, engel en clowns. In het kader van feesten op scholen werken wij ook samen met enkele scholen. Dit is aantrekkelijk voor de ouders omdat daar bepaalde kortingen aan vast zitten.

Een heel apart thema wat elk jaar anders is, is het thema wat de Toppers hebben. In voorgaande jaren hebben wij ons telkens gespecialiseerd op het thema wat dat jaar van toepassing was zoals onder andere Goud, Zilver, Marine en Cowboy en indianen. Dit jaar kunt u ook weer veel kleding en accessoires voor dat thema bij ons verwachten. Een impressie kunt u hier vinden.

Kledingverhuur

Binnenkort een themafeest en wil jij blikvanger van de avond zijn? Kom dan zeker even bij ons langs. Wij verhuren en verkopen themakleding voor volwassenen en kinderen (uitsluitend in de verkoop) voor elk thema. Meer informatie vindt u op deze pagina: Kledingverhuur

Speciale lenzen

Wilt u gekleurde lenzen voor uw feest? Of zelfs kattenogen? De Feesthoek verkoopt ook lenzen speciaal geschikt voor feesten zoals carnaval of Halloween! Natuurlijk zijn de lenzen ook geschikt voor ieder ander feest! Wij verkopen zowel dag, maand- als jaarlenzen in allerlei kleuren en vormen. Deze lenzen zijn te koop in zowel onze vestiging in Lelystad als in de webshop.

Bedrukkingen

Uw eigen tekst op een shirt, sjerp, ballon of mok? Of heeft u een ander idee? Dat is ook mogelijk bij ons! Wij denken graag met u mee.

Gender Reveal en Babyshowers

Het bekendmaken van het geslacht van uw kindje was nog nooit zo leuk! Wij bieden verschillende mogelijkheden hiervoor, ook als u het zelf niet wilt weten! Na dit feest is het tijd voor de babyshower en ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van losse artikelen tot het regelen van een compleet feest, wij hebben het!

Feestdagen

Uiteraard laten wij feestdagen zoals Valentijn, Koninginnedag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerst niet zomaar voorbij gaan. Bij Valentijn, Moederdag en vaderdag kunt u denken aan mooie en lieve cadeau’s en ontroerende kaarten.

Halloween is iets wat sinds een paar jaar een grote opkomst kent en waar wij zeker op in spelen. Het assortiment wordt vanaf september uitgebreid met veel enge maskers, gebitjes, hoeden, bloed, wonden, dieren en versiering. Ook komt er steeds meer kleding voor dit thema.

Tijdens Sinterklaas verzorgen wij voor veel Sinterklazen en Pieten de schmink, pruiken, baardstellen en andere accessoires. Doordat wij al bijna 20 jaar in Almere zitten en ruim 12 jaar in Lelystad hebben wij veel vaste Sinterklazen die wij ook aan u kunnen aanbevelen.